تا شقایق هست زندگی باید کرد
انجمن رهپویان امید زندگی (راز)  برگزار می کند:
سلسله جلسات پرسش و پاسخ، طرح و بررسی مشکلات بیماران سخت درمان و آموزش راه حل های مراقبتی ویژه همراه بیمار (شامل بیماران سرطانی، بیماری های مزمن و بیماران بدحال)

 
مهمترين اهداف انجمن ره پویان امید زندگی در بيمارستان آتيه:
آشنایی خانواده ها و مراکز درمانی و دانشگاهی با شیوه ایی متفاوت از نگه داری بیماران سخت درمان از راه برگزاری کارگاه­ها، مشاوره های شخصی و گروهی و کتاب های مناسب.
ایجاد فرهنگ درک گریزناپذری مرگ و کمک به کاهش دردها و رنج هایی که از این راه به خانواده ها وارد می شود.
انتشار کتاب های موضوعی مناسب برای گونه های شناخته شده بیماری های سخت درمان
جذب کمک های مالی نیکوکاران توانمند برای ترویج فرهنگ طب تسکینی از راه خرید کتاب های این حوزه و پخش آن در مراکز درمانی و نهادهای حمایتی خیریه.
ایجاد فرهنگ حس «همه ما انسان ایم و همه انسان ها یک روز با درد و رنج بیماری و مرگ روبه­رو خواهند شد» در جامعه با این هدف که خانواده ها در هنگام درگیر شدن با بیماری های سخت درمان و مرگ های ناشی از آن دچار افسردگی های گسترده نشوند و بتوانند خود و خانواده را به امید برای زندگی پیوند دهند.
جذب همکاری­ها و همیاری­های پزشکان و گروه­های درمان برای آشنایی با طب تسکینی.
ترویج طب تسکینی از مطب پزشکان و مراکز درمانی به عنوان روشی که از رنج بیماران در هنگام درد یا مصرف داروهای خاص می کاهد و برای خانواده های آن ها راهنمای ارزنده خواهد بود.
 
در صورت تمايل به شركت در كارگاه ها و يا كسب اطلاعات بيشتر در اين خصوص لطفا با شماره هاي 88367182 و  يا 88367185 دفتر روابط عمومي بيمارستان آتيه تماس حاصل فرماييد.
شركت در كارگاه ها براي عموم رايگان و آزاد مي باشد

 
 
 
 مراقبت های تسکینی و حمایتی رویکردی برای بهبود کیفیت زندگی بیمار سخت درمان است که در مراحل درمان بیماری علاوه بر درمان های متداول مانند شیمی­درمانی، پرتو درمانی و جراحی، نیاز به نگاه و مراقبت های انسانی دارد. در این مرحله از بیماری، بیماران از علائمی مثل تنگی تنفس و دردهای سرکش در رنج به سر می برند. در چنین وضعیتی ممکن است بیمار و خانواده او خواستار این باشند که در کنار او همراه هم بسر برند. طب تسکینی و حمایتی بیش از هرچیزی طب رابطه است. رابطه های انسانی در مراحل سختی که بیمار و خانواده او را گرفتار کرده است.
ممکن است بیمار نیاز به داروهایی داشته باشد که درد او را کاهش دهد، ممکن است بیمار به روان شناس، یا روحانی نیاز داشته باشد. ممکن است بیمار و خانواده او توانایی و شناخت راه های موثر و کارای نگه داری بیمار را در خانه نداشته باشند. همه این چیزها رابطه هایی هستند که طب تسکینی و حمایتی در جست و جوی پیدا کردن بهترین راهکارها و رفتارها برای آن است.
هنگامی که در خانواده کسی دچار بیماری سخت درمان می شود، هم برای بیمار و هم برای خانواده او وضعیت تازه ای به وجود می آید. نزدیکان و اطرافیان بیمار به دنبال این هستند که فضا و بستری مناسب  برای بیمار خود بسازد که کم تر رنج ببرد و بیش تر در آرامش سپری کند. ساختن چنین فضا و بستری مناسب نیاز به آگاهی و شناخت امکانات موجود دارد.
گام نخست برای خانواده بیمار این است که بداند چنین امکاناتی وجود دارد و بتواند از آن بهره ببرد.
گام دوم وجود نشریه­ ها و کتاب­های مناسب و ساده­ خوان است که روش­های مشاوره­ های حضوری است که در زندگی بیمار موُثر واقع شود و کیفیت زندگی او را تا آن جا که ممکن است دگرگون کند و نگذارد که در رنج و درد غرق شود. در حقیقت طب تسکینی و حمایتی به اطرافیان بیمار و خود بیمار کمک می کند که آسیب های جسمی و روانی ای که او و خانواده اش را تهدید می کند به کم ترین میزان کاهش دهند و با وضعیت های سخت ناشی از بیماری و پیامد های آن هوشیارانه برخورد کنند.